Call Center0755154493
Livrare

Livrarea produselor se poate face in mai multe feluri in functie de locatia in care va aflati sau unde doriti sa fie livrat produsul. Puteti  alege din urmatoarele optiuni:

 

1. Transport prin curier rapid cu plata produslui in avans prin OP sau ramburs.

2. Ridicare din showroom cu plata prodului in showroom sau prin OP.

 

Livrarile se fac in ambalajul original, sunt insotite de certificat de garantie si factura fiscala. Orice problema legata de transport si manipulare va fi sesizata catre Vasicos Center, reprezentanta Husqvarna Pitesti. Pentru alte detalii va stam la dispozitie.

Plata produselor

Plata produselor se poate face direct in contul firmei noastre sau ramburs in cazul in care selectati aceasta metoda de plata. Costurile de curierat sau transport intra in atributiile clientului si vor fi comunicate de catre un reprezentant Vasicos Center sau de catre curier in functie de greutate, cantitate sau volum. Taxa de ramburs intra de asemenea in atributiile cumparatorului.

 

 In cazul in care doriti sa ridicati produsul din showroom puteti achita la sediul nostru sau prin OP in contul Vasicos Center SRL care o sa fie mentionat pe instiintarea de plata care se va trimite catre dumneavoastra.

 

Pentru alte detalii si intrebari va rugam sa ne contactati.

Garantia Produselor

Produsele beneficiaza de garantia producatorului, garantanta de Vasicos Center. Garantia variaza de la un produs la altul si pentru detalii legate de garantie, service si manipulare trebuie sa contactati un reprezentant Vasicos Center.

Returul produselor

Produsele se pot returna conform legii in vigoare dupa o sesizare catre Vasicos Center. Acest lucru trebuie facut in ambalajul original si fara ca produsul sa fie deteriorat sau manipulat necorespunzator. Returul trebuie insotit de o explicatie. Ne rezervam dreptul de a refuza produsele pentru retur in cazul in care acestea au fost folosite necorespunzator sau avariate.

Pentru informatii de retur va rugam sa ne contactati, termenul de returnare difera de la un produs la altul.

Va Recomandam
Motounealta Husqvarna 129 R
1.530 lei
Pret vechi 1700 lei
Motoferastrau Husqvarna 372XP X-TORQ
3.215 lei
Pret vechi 4300 lei
Motofierastrau cu lant Husqvarna Cordless 120i, 36,5V,4Ah
1.510 lei
Pret vechi 2300 lei